Profile

Join date: Jun 8, 2022

About

Wales - Nederland live op tv en online (Nations League). Vermoedelijke opstelling bij Wales – Nederland🔴👉 Wales – Nederland Live op tv


🔴👉 Wales – Nederland Live op tvHet Nederlands elftal speelt vanavond in Cardiff tegen Wales. Louis van Gaal wilde gisteren nog niet veel prijs geven over de opstelling van Nederland tegen Wales. Wie zullen er in de basis staan bij Oranje vanavond?


De enige zekerheid is dat Stefan de Vrij de plek van de vertrokken Virgil van Dijk overneemt. Van Gaal zei gisteren tijdens de persconferentie namelijk dat De Vrij de aanvoerdersband zal dragen. Verder zal hij waarschijnlijk toch wel het nodige wisselen ten opzichte van de opstelling tegen België van afgelopen vrijdag.


In de goal verwachten we vanavond Mark Flekken, die tegen België nog moest toezien hoe Jasper Cillessen in de basis stond. Voor de doelman staan naast Stefan de Vrij ook Matthijs de Ligt en Nathan Aké.


Op de flanken op het middenveld stonden tegen België Dumfries en Blind. Tegen Wales verwachten we Malacia in plaats van Blind. Dumfries mag vermoedelijk wel blijven staan. Centraal op het middenveld hebben Koopmeiners, Frenkie de Jong en Steven Berghuis de beste kans om te spelen. Davy Klaassen zou daarom naar de bank verdwijnen.


Voorin stond tegen België het duo Memphis Depay en Steven Bergwijn. Van Gaal wil automatismen inslijpen, dus laat hij die linie staan.hdhgth

[KIJKEN-Gratis]Nederland-Wales Live Op Tv 8 juni 2022

More actions